riken_brc_jcm
分離源
Sample from Seau-jeot, a traditional fermented seafood, Korea
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/mic_6_9012853
Sample from Seau-jeot, a traditional fermented seafood, Korea(分離源)
ダウンロード
SPARQL
足あと
問い合わせ
URI表示モード
Sample from Seau-jeot, a traditional fermented seafood, Korea
分離源
ラベル
http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#label
Sample from Seau-jeot, a traditional fermented seafood, Korea
分離源説明
http://purl.jp/bio/10/mccv#MCCV_000030
Seau-jeot, a traditional fermented seafood, Korea
Habitat
http://purl.jp/bio/10/mccv#MCCV_000072
Habitat of JCM 18572
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/mic_7_12407
JCM 微生物
http://purl.jp/bio/10/mccv#MCCV_000028
JCM 18572
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/JCM_18572
Class
http://purl.jp/bio/10/mccv#MCCV_000028
JCM 18572
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/JCM_18572
Habitat
http://purl.jp/bio/01/mccv#MCCV_000072
分離源説明
http://purl.jp/bio/01/mccv#MCCV_000030
JCM 微生物
http://purl.jp/bio/01/mccv#MCCV_000028
JCM 18572
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/JCM_18572
お問い合わせ
システムのお問い合わせ
画像
足跡