riken_brc_jcm
分離源
Sample from Squid liver sauce, Japanese local traditional fermented seafood
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/mic_6_9006664
Sample from Squid liver sauce, Japanese local traditional fermented seafood(分離源)
ダウンロード
SPARQL
足あと
問い合わせ
URI表示モード
Sample from Squid liver sauce, Japanese local traditional fermented seafood
分離源
ラベル
http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#label
Sample from Squid liver sauce, Japanese local traditional fermented seafood
分離源説明
http://purl.jp/bio/10/mccv#MCCV_000030
Squid liver sauce, Japanese local traditional fermented seafood
Habitat
http://purl.jp/bio/10/mccv#MCCV_000072
Habitat of JCM 10006
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/mic_7_5
JCM 微生物
http://purl.jp/bio/10/mccv#MCCV_000028
JCM 10006
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/JCM_10006
Class
http://purl.jp/bio/10/mccv#MCCV_000028
JCM 10006
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/JCM_10006
Habitat
http://purl.jp/bio/01/mccv#MCCV_000072
分離源説明
http://purl.jp/bio/01/mccv#MCCV_000030
JCM 微生物
http://purl.jp/bio/01/mccv#MCCV_000028
JCM 10006
http://metadb.riken.jp/db/rikenbrc_jcm_microbe/JCM_10006
お問い合わせ
システムのお問い合わせ
画像
足跡